go directly to the article

Aftrap promotieactie in de Beatrixhaven: Maastricht Bereikbaar introduceert aanbod voor MKB

MKB BOX in drie maten

De BOX is verkrijgbaar in drie verschillende formaten (small, medium en large); oplopend van enkele diensten tot een uitgebreid pakket aan producten. Afhankelijk van het formaat dat een werkgever – tegen betaling van een contributie - afneemt, krijgen medewerkers bijvoorbeeld tot €700 voordeel op de aanschaf van een e-bike, een vergoeding van € 0,10 per gefietste woon-werkkilometer, vier weken lang gratis OV voor woon-werkverkeer en 25 procent korting op een OV-jaarabonnement van Veolia. Deze voordelen komen voort uit reeds bestaande benuttingsmaatregelen van Maastricht Bereikbaar. Werkgevers die vóór 1 juli 2014 een MKB BOX bestellen, profiteren bovendien van € 100 aanschafkorting.

Promotieactie in Beatrixhaven en twee gratis treinkaartjes

Om de MKB-BOX onder de aandacht te brengen organiseerde een team van Maastricht Bereikbaar op donderdag 22 mei een speciale promotieactie bij alle werkgevers in de Beatrixhaven waarbij zowel de werkgevers als werknemers werden geïnformeerd over het aanbod van Maastricht Bereikbaar. Medewerkers kregen als kennismaking het aanbod om twee gratis treinkaartjes te bestellen op de Veolialijn van Kerkrade naar de Beatrixhaven.

Deze treinkaartjes kunnen onder meer worden gebruikt tijdens werkzaamheden op de A79 van 30 juni tot 25 juli. Afrit 1 van de A79 is in die periode afgesloten, waardoor reizigers naar de Beatrixhaven moeten omrijden. Gebruik van het openbaar vervoer is dan een aantrekkelijk alternatief voor de auto. Werknemers die tevreden zijn over de probeeractie, kunnen hun werkgever stimuleren om ook een MKB BOX te bestellen.

Meer informatie

Werkgevers kunnen voor meer informatie over de MKB BOX terecht op www.maastrichtbereikbaar.nl/mkb. Werknemers die meer willen weten over het aanbod kunnen terecht op www.maastrichtbereikbaar.nl/werknemersvoordelen.

Questions about this press release? Then contact Désirée Florie.
Désirée Florie
Projectleider communicatie
Want to stay up to date?
Every two weeks, more than 15,000 subscribers receive travel tips, smart mobility solutions, and stories from commuters and business owners who travel smarter in South Limburg.
Subscribe to our newsletter here