go directly to the article

De mobiele website van Maastricht Bereikbaar is beschikbaar.

Overal actuele en dynamische reisinformatie

Surf met uw mobiele telefoon met internettoegang naar www.maastrichtbereikbaar.nl/mobile om de mobiele website te bezoeken. Een internetverbinding is nodig omdat de informatie ‘live’ wordt weergegeven. Dat wil zeggen dat de informatie steeds wordt ververst met nieuwe reisinformatie.

Ook als App

De informatie is ook als App verkrijgbaar via www.maastrichtbereikbaar.nl/iphone enwww.maastrichtbereikbaar.nl/android. Om via de App over de meest actuele informatie te beschikken, bevelen we internettoegang aan. Ook de App biedt namelijk ‘live’ informatie, die steeds wordt ververst. Voor andere types smartphones met aanraakscherm en internet bevelen we de mobiele versie aan viawww.maastrichtbereikbaar.nl/mobile.

Steeds actueel – steeds beter

De mobiele ontwikkelingen gaan snel. Daarom is de website zo opgezet dat we met deze ontwikkeling mee kunnen gaan. En we de reiziger steeds meer en betere informatie kunnen bieden voor onderweg.

Denk mee

Heeft u ideeën of suggesties voor de mobiele website van Maastricht-Bereikbaar? Laat het ons dan weten via info@maastricht-bereikbaar.nl.

Questions about this press release? Then contact Désirée Florie.
Désirée Florie
Projectleider communicatie
Want to stay up to date?
Every two weeks, more than 15,000 subscribers receive travel tips, smart mobility solutions, and stories from commuters and business owners who travel smarter in South Limburg.
Subscribe to our newsletter here