go directly to the article

Maastricht 8 september autovrij

Extra fietsenstallingen

De sportievelingen die kiezen voor de fiets, kunnen gebruik maken van de extra, zeer speciale en gratis fietsstallingen bij De Boompjes (bij de Stadswal) en op de Markt. Bij deze twee stallingen staan de speciale teams van Guy Vluggen - dé inspirator en motivator achter www.komopdefiets.nl - klaar om niet alleen de fietsen aan te nemen, maar ook om banden op te pompen. Het credo van Maastricht - Bereikbaar is duidelijk. Fietsen is gezond, gemakkelijk en goedkoop. Je hebt geen parkeer- en benzinekosten. Je kunt snel en flexibel door het verkeer laveren en overal komen. En intussen werken aan je conditie.

Wethouder Albert Nuss, voorzitter van Stuurgroep Maastricht-Bereikbaar: “Op 8 september kunnen we met zijn allen laten zien dat een drukke dag in Maastricht goed samen kan gaan met een autovrij centrum. Ik roep iedereen dan ook op om op de fiets te komen. Wij zorgen die dag voor voldoende stallingen.”

Maak kans op een fiets

Diegene die zondag 8 september op de fiets naar Het Parcours komen, maken bovendien kans op een spiksplinternieuwe fiets. Het enige dat de fietsers daarvoor hoeven te doen is Guy Vluggen - het gezicht van Komop! de fiets - te gaan volgen op facebook.com/guyvluggen of twitter.com/guyvluggen (#komopdefiets), berichten of foto’s te delen en leuk vinden.

Kijk op www.maastricht-bereikbaar.nl voor alle OV-informatie, reis- en parkeermogelijkheden. Meer weten over Guy Vluggen en zijn campagne surf dan naar www.komopdefiets.nl.

Questions about this press release? Then contact Désirée Florie.
Désirée Florie
Projectleider communicatie
Want to stay up to date?
Every two weeks, more than 15,000 subscribers receive travel tips, smart mobility solutions, and stories from commuters and business owners who travel smarter in South Limburg.
Subscribe to our newsletter here