go directly to the article

Maastricht Bereikbaar lanceert Kom op! de fiets

3 G’s

Guy is de man van de 3 G’s; fietsen is gemakkelijk, gezond en vooral goedkoop. Reden te meer dus om gebruik te maken van de probeeractie die wordt aangeboden. Medewerkers van aangesloten bedrijven kunnen namelijk in de loop van de komende maanden gratis een week lang een e-bike testen en zelf de voordelen ervaren. Daarnaast krijgen ze als ze overgaan tot koop flink wat financieel voordeel aangeboden. En dat loopt wel op tot € 700 bij aanschaf.

Samen houden we Maastricht bereikbaar

Maastricht-Bereikbaar werkt samen met werkgevers, overheden en rijwielhandelaren uit Maastricht en omgeving. De kortingsactie voor e-bike en fiets is een samenwerking met 13 rijwielhandelaren uit Maastricht en omgeving. Kijk op: www.komopdefiets.nl

E-bike event 12 mei

Tijdens het event op zondag 12 mei van 10.00 tot 16.00 uur bij Club Pellikaan (Dousbergweg 4 Maastricht) kan iedereen gratis e-bikes testen op het 1,5 kilometer lange parcours. Fabrikanten en rijwielhandelaren presenteren een groot aantal merken e-bikes, gratis koffie op het terras en activiteiten voor de kinderen.

Questions about this press release? Then contact Désirée Florie.
Désirée Florie
Projectleider communicatie
Want to stay up to date?
Every two weeks, more than 15,000 subscribers receive travel tips, smart mobility solutions, and stories from commuters and business owners who travel smarter in South Limburg.
Subscribe to our newsletter here