go directly to the article

Maastricht Bereikbaar nu ook voor zzp’ers in de regio

Vanaf nu is het aanbod van Maastricht Bereikbaar ook beschikbaar voor het MKB en voor zzp’ers. Op20 mei is Maastricht Bereikbaar in de ZZP Fabriek (Bosschstraat 45 in Maastricht) om meer tevertellen over het aanbod voor de zzp’er die werkt en/of woont in de regio Maastricht. Ook zij kunnen profiteren van kortingen, deelname aan het netwerk van MB en een aantrekkelijke bonus op OV, fiets of e-bike.

Bent u die zzp’er die duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan? Bent u die zzp’er die zich ergertaan de onbetrouwbare reistijden in de spits? Bent u die zzp’er die flexibiliteit ook in zijn werkmobiliteit wil inpassen? Dan is Maastricht Bereikbaar wat voor u!
Meer weten? Op 20 mei is een ontbijtsessie in de ZZP Fabriek, aanvang 08.00 uur.

Niet in de gelegenheid om de ontbijtsessie bij te wonen, geen probleem. Op 20 mei van 09.00 tot 12.00 uur is een mobiliteitsmakelaar van Maastricht Bereikbaar in de ZZP Fabriek beschikbaar voor persoonlijke uitleg.

Aanmelden

Laat ons weten of wij u op 20 mei tijdens de ontbijtsessie of tijdens de inloopuren mogen verwachten door een mail te sturen aan info@maastricht-bereikbaar.nl. Bent u verhinderd en wilt u toch graag informatie, stuur dan een mail.

Questions about this press release? Then contact Désirée Florie.
Désirée Florie
Projectleider communicatie
Want to stay up to date?
Every two weeks, more than 15,000 subscribers receive travel tips, smart mobility solutions, and stories from commuters and business owners who travel smarter in South Limburg.
Subscribe to our newsletter here