go directly to the article

Mobiele versie website Maastricht Bereikbaar vernieuwd

Verder biedt de mobiele versie van www.maastrichtbereikbaar.nl alle informatie die ook op de reguliere site te vinden is. Zoals alle nieuwsberichten, acties en aanbiedingen op het gebied van mobiliteit en duurzaam werken. Met de mobiele website is de reiziger ook onderweg verzekerd van de meest actuele informatie. Door regelmatig de website te checken kan de gebruiker knelpunten in het verkeer zien en eventueel zijn reistijd en/of route aanpassen. Voor het laatste nieuws is er daarnaast twitter: @naarmaastricht.

Albert Nuss, voorzitter van de Stuurgroep Maastricht Bereikbaar: “De mobiele website van Maastricht Bereikbaar helpt bezoekers, bewoners en forenzen om slim te reizen. Dankzij de actuele informatie op telefoon of tablet kom je niet voor verrassingen te staan. En kun je, als het nodig is, je reis aanpassen. Dus kijk op de website, reis slim en help ons zo om samen Maastricht bereikbaar te houden.”

Ideeën of suggesties voor de mobiele website van Maastricht Bereikbaar zijn welkom via info@maastricht-bereikbaar.nl.

Questions about this press release? Then contact Désirée Florie.
Désirée Florie
Projectleider communicatie
Want to stay up to date?
Every two weeks, more than 15,000 subscribers receive travel tips, smart mobility solutions, and stories from commuters and business owners who travel smarter in South Limburg.
Subscribe to our newsletter here