go directly to the article

Roze badjassen luiden Week van Het Nieuwe Werken in

Wat?

Interviewmoment: tussen 08.40 en 09.00 uur is Albert Nuss, de voorzitter van de stuurgroep Maastricht- Bereikbaar, beschikbaar om uit te leggen waarom Het Nieuwe Werken een oplossing is voor minder verkeersdrukte. Interviewverzoek graag melden bij Ine Janssen.
Fotomoment: Personen die gehuld in een roze badjas de tijd temmen geven u graag de gelegenheid hen te fotograferen of filmen.

Waarom?

Werkend Nederland gaat gebukt onder tijdstress. Met name het reizen tijdens spitsuren en het ontbreken van flexibele werktijden veroorzaakt stress. Door Het Nieuwe Werken toe passen, houden werknemers meer grip op hun tijd en kunnen rust en ruimte creëren voor zichzelf èn op de weg. De personen die maandagochtend in de spits de tijd temmen willen zeggen: Ga niet mee in de drukte, tem de tijd en verminder je stress!

Wanneer?

Maandag 12 november 2012 tussen 07:00 en 09:00 uur. Wilt u voor die tijd overleggen of meer informatie? Neem dan contact op met info@maastricht-bereikbaar.nl of 06 52 57 14 15.

Waar?

Vodafone, Avenue Ceramique 300, 6221 KX Maastricht.

Questions about this press release? Then contact Désirée Florie.
Désirée Florie
Projectleider communicatie
Want to stay up to date?
Every two weeks, more than 15,000 subscribers receive travel tips, smart mobility solutions, and stories from commuters and business owners who travel smarter in South Limburg.
Subscribe to our newsletter here