go directly to the article

September: Slimmer Reizen Actieweken (1)

Reis slim, snel en voordelig over de Kennedybrug en terug

Tijdens de werkzaamheden aan de Kennedybrug en omgeving kunnen forensen die minimaal drie keer per week in de ochtendspits met de auto over de brug rijden, als alternatief gratis reizen met bus of e-bike. Aanmelden kan vanaf vandaag (10 augustus) viawww.maastrichtbereikbaar.nl/actieweken. Kijk voor deelnemersvoorwaarden op de website.

Voordelig reizen tijdens weekendafsluiting A2 van 4-7 september

Tijdens de werkzaamheden aan de A2 is het mogelijk om voordelig te reizen met trein of bus. Dat kan op zaterdag 5 en zondag 6 september. Reizigers kunnen voor 2 euro met de trein reizen op het traject Sittard-Maastricht, of voordelig reizen met buslijnen 50 (Vaals/Aken) en 51 (Brunssum). Vanwege werkzaamheden aan het spoor in dat weekend is er geen treinverkeer op de Heuvellandlijn tussen Maastricht en Valkenburg en is er geen korting mogelijk op dit traject. Vanaf 3 september zijn de trein- en buskaartjes online verkrijgbaar viawww.maastrichtbereikbaar.nl/actieweken.

Voordelig reizen naar evenementen

Voor bezoekers van de verschillende evenementen die in Maastricht plaatsvinden in de weekenden van 5-6 september en 12-13 september zijn er voordelige OV-kaartjes. Op 5 en 6 september kunnen reizigers voor 2 euro met de trein reizen op het traject Sittard-Maastricht, of voordelig reizen met buslijnen 50 en 51.
Op 12 en 13 september zijn er ook voordelige kaartjes. Reizigers kunnen voor 2 euro met de trein reizen op de trajecten Sittard-Maastricht en Kerkrade-Maastricht (Heuvellandlijn). Daarnaast kunnen ze voordelig reizen met buslijn 50. Vanaf 3 september zijn de voordelige trein- en buskaartjes online te koop via www.maastrichtbereikbaar.nl/actieweken.

Meer weten?

Kijk voor meer informatie, kortingsacties en actuele verkeersinformatie op www.maastrichtbereikbaar.nl.

Questions about this press release? Then contact Désirée Florie.
Désirée Florie
Projectleider communicatie
Want to stay up to date?
Every two weeks, more than 15,000 subscribers receive travel tips, smart mobility solutions, and stories from commuters and business owners who travel smarter in South Limburg.
Subscribe to our newsletter here