Ga direct naar het artikel
Maak De Beweging Groen

Slim, duurzaam en veilig

met Zuid-Limburg Bereikbaar

Samen beter op weg 

Succesvol samenwerken aan een bereikbare, vitale en leefbare regio doen we bij Zuid-Limburg Bereikbaar op tal van manieren. Mobiliteit wordt slim en duurzaam als iedereen in de regio meebeweegt. Samen met werkgevers, ondernemers, overheden en mobiliteitsaanbieders helpt Zuid-Limburg Bereikbaar forenzen en vervoerders slimmer en veiliger op weg. Meer fitte en uitgewaaide medewerkers helpen de vitaliteit van de hele regio vooruit. Op deze website inspireren we organisaties om ook samen met ons aan de slag te gaan. 

Maakt jouw organisatie ook de beweging?

Werkgevers

Slimme mobiliteit gaat hand in hand met duurzaam ondernemen en goed werkgeverschap. Werkgevers stellen we een concreet pakket maatregelen voor dat past bij het bedrijf en we helpen bij de uitvoering. 

Logistiek

Het Programmabureau denkt graag mee over oplossingen voor meer efficiency en het vergroenen van transport, opslag en distributie. Zo werken we ook concreet aan de ambitie van een emissieloze binnenstad. 

Reiziger?

Woon je in Zuid-Limburg of kom je er vaak? Wil je weten hoe jij slim en duurzaam op pad kan? Via 'Kijk ook op' bovenaan de pagina vind je meer webpagina's. Of ontdek de e-bike, het OV of efficiënter autogebruik op:

Aan de slag: 

Met een juiste aanpak maakten al tal van organisaties de beweging naar slimme en duurzame mobiliteit. Een greep uit de producten die medewerkers stimuleren anders te reizen:

Elke twee weken ontvangen meer dan 15.000 abonnees, reistips, slimme mobiliteitsoplossingen en verhalen van forenzen en ondernemers die slimmer op weg gaan in Zuid-Limburg.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief