Ga direct naar het artikel

Wat wij doen

voor werkgevers, ondernemers en overheden

Samen zetten we mobiliteit op de kaart 

Zuid-Limburg Bereikbaar begeleidt werkgevers bij het in kaart brengen van de manieren waarop werknemers naar hun werk reizen. We stellen een concreet maatregelenpakket voor en zetten dit samen met jou om naar realiteit.

Kennismakingsgesprek

Tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek bekijken we gezamenlijk of Zuid-Limburg Bereikbaar meerwaarde kan brengen voor jouw organisatie. Welke doelstellingen spelen in jouw organisatie? Stimuleren je reiskostenvergoedingen en bedrijfstijden duurzaam reizen? Hoe is je parkeerbeleid en wat zijn de mogelijkheden voor werken op afstand? Na het gesprek weet je of er kansen liggen voor een partnerschap. Voor een 'symbolische' contributie van € 10,- per medewerker heb je onbeperkt toegang tot onze producten en diensten. De maximale jaarcontributie bedraagt € 5.000,-. 

Mobiliteitsscan

Partners bieden we een mobiliteitsscan aan. Via deze analyse brengen we het huidige reisgedrag in kaart en laten we het aantal medewerkers zien voor wie er reële alternatieven zijn voor het reizen met de auto in de spits. We voeren ook een arbeidsvoorwaardelijke analyse uit, aangevuld met een analyse van de mobiliteitskosten. Om een goed beeld te krijgen, vergelijken we de arbeidsvoorwaarden in een benchmarkoverzicht met de andere aangesloten werkgevers.

Partner worden

Na de presentatie van de resultaten van de scan, kun je als partner  aan de slag met ons producten- en dienstenaanbod. Werkgevers betalen jaarlijks een 'symbolische' contributie van € 10,- euro per medewerker tot een maximum van € 5.000,- euro. Hiervoor kun je van alle diensten onbeperkt gebruik maken. 

Meer weten of een afspraak maken?

Wil jij slimmer woon-werkverkeer introduceren binnen jouw bedrijf of organisatie? Wil je zakelijk autoverkeer vergroenen? Of heb je een andere uitdaging waar alternatief reisgedrag een oplossing biedt? De producten die werknemers stimuleren anders naar hun werk te reizen, zetten we ook graag in voor jouw medewerkers. Neem contact op met onze mobiliteitsmakelaars.

Ambitie

Doelstellingen
Elke twee weken ontvangen meer dan 15.000 abonnees, reistips, slimme mobiliteitsoplossingen en verhalen van forenzen en ondernemers die slimmer op weg gaan in Zuid-Limburg.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief