Ga direct naar het artikel
15 april 2021 Zet in mijn agenda

Digitale bijeenkomst voor aanbieders van deelmobiliteit

Op 15 april tussen 13.00 en 14.30 uur organiseren wij een digitale bijeenkomst voor aanbieders van deelmobiliteit. 

Platform voor mobiliteitsaanbieders

ZLB lanceert halverwege 2021 een eigen online platform met een divers aanbod van proposities van mobiliteitsaanbieders voor de werkgever. Het aanbod komt op een aantrekkelijke en overzichtelijke manier in een virtuele etalage te staan binnen de vertrouwde omgeving van www.zuidlimburgbereikbaar.nl. Het idee is geïnspireerd door Ways2Go.nl,een samenwerking tussen Bereikbaar Haaglanden en de Verkeersonderneming uit Rotterdam.

Werkgevers en hun werknemers gaan van het nieuwe ZLB platform gebruik maken en wij brengen, in de directe contacten met de aangesloten werkgevers, de proposities aan de man. Hiermee zorgen we voor de verbinding tussen het ZLB-netwerk en ‘de markt’ van deelvervoer. Een werkgever bepaalt vervolgens zelf welke aanbieder past bij de eigen ambities/doelstellingen, waarna contact wordt geregeld.

Aanmelden

Nieuwsgierig geworden? Meld je dan aan voor de digitale bijeenkomst op 15 april. Wij informeren je tijdens de bijeenkomst over het platform, de voordelen ervan en welke stappen je dient te doorlopen om jouw propositie aan te kunnen leveren.

Na aanmelding ontvang je van ons de agenda en een link naar de bijeenkomst. Vooraf vragen? Dan kun je mailen naar Eline Rademaker.

Sebastiaan Dommeck
Projectleider MaaS en deelmobiliteit
Eline Rademaker
Projectondersteuner Autobewust en deelmobiliteit
Elke twee weken ontvangen meer dan 18.000 abonnees, reistips, slimme mobiliteitsoplossingen en verhalen van forenzen en ondernemers die slimmer op weg gaan in Zuid-Limburg.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief