Ga direct naar het artikel
29 april 2021 Zet in mijn agenda

Themabijeenkomst Innovatief mobiliteitsbeleid van de ANWB

Vanaf 1 juli 2021 mogen werkgevers niet langer onbelaste reiskostenvergoedingen uitkeren aan hun medewerkers, en dienen zij voor het woon-werkverkeer een rittenregistratie bij te gaan houden. Samen met de ANWB sorteren we voor op de aankomende wijzigingen in de themabijeenkomst: ‘Innovatief mobiliteitsbeleid van de ANWB: Elke dag opnieuw de keuze'. De digitale themabijeenkomst zal plaatsvinden op donderdag 29 april 2021 tussen 15.00 en 16.00 uur.

Het nieuwe vooruitstrevende mobiliteitsbeleid van de ANWB

Manager Compensation & Benefits Jan Jaap Krijtenburg zal tijdens de themabijeenkomst uitleg geven over het nieuwe, vooruitstrevende mobiliteitsbeleid van de ANWB. Zij zien namelijk af van een vaste reiskostenvergoeding per maand, en stappen over naar een vergoeding per gemaakte kilometer, waarbij de duurzamere modaliteiten financieel aantrekkelijker zijn gemaakt dan de auto. Bovendien kunnen de werknemers van dag tot dag beslissen hoe zij naar het werk reizen, en wordt dit automatisch geregistreerd in een app. Weten hoe dit allemaal in zijn werk gaat? Meld je dan aan voor de themabijeenkomst.

Vragen vooraf

Heb je op voorhand al vragen over het thema reiskostenvergoeding woon-werkverkeer? Stuur deze dan naar bernice.reijnders@zuid-limburg-bereikbaar.nl. Wij zullen de vragen voorleggen aan Jan Jaap Krijtenburg en ervoor zorgen dat deze behandeld worden tijdens de bijeenkomst. Het inzenden van vragen is mogelijk tot en met vrijdag 23 april.

Aanmelden themabijeenkomst Innovatief mobiliteitsbeleid van de ANWB

Elke twee weken ontvangen meer dan 18.000 abonnees, reistips, slimme mobiliteitsoplossingen en verhalen van forenzen en ondernemers die slimmer op weg gaan in Zuid-Limburg.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief