Ga direct naar het artikel
21 oktober 2020 Zet in mijn agenda

Themasessie elektrisch wagenpark

Wanneer is het slim te investeren in een duurzamer wagenpark? Hoe gaan andere bedrijven hiermee aan de slag? Op 21 oktober organiseert Zuid-Limburg Bereikbaar in samenwerking met Natuur & Milieu een verdiepende online themasessie tussen 13.30 en 15.00 uur over het verduurzamen van het zakelijk wagenpark.

Bedrijven, MKB-ers en ondernemers kunnen deze online sessie kosteloos bijwonen waarin de ervaringen van andere bedrijven op weg naar een duurzamer wagenpark worden besproken, gefocust op beleid en laadinfrastructuur. Tijdens de webinar worden er tools besproken die de stap richting een elektrisch wagenpark vergemakkelijken en hoe voorkom je de meest gemaakte fouten. Daarnaast zijn er voorbeelden uit de praktijk over de aanpassing van het beleid en de mogelijkheden qua laadinfrastructuur op het bedrijventerrein. De invloed van deelauto’s op het verduurzamen van het wagenpark komt ook aan bod.

Programma 21 oktober 

Van 13.30 tot 15.00 uur

  • Peter Soonius, Natuur & Milieu: over het bestaan en belang van de EV-routekaart en de hobbels op weg naar een elektrisch wagenpark
  • Kevin Ottenheim, Het Energiebureau: over MaaS pilot Noord-Limburg
  • Henk Winckens, Enexis: over (lease) beleid en een succesvolle overstap naar elektrisch
  • Michel Penders, JanssenKerres en Rick Cremers, Keram: hoe zij de overstap naar elektrisch rijden ervaren als dealers en welke hobbels zij op de weg zien. 

Inloggen webinar

Je kunt geheel vrijblijven op 21 oktober inschakelen voor de themasessie, we werken hiervoor met WebinarGeek. Vooraf kun je je gegevens achterlaten, zodat we je een reminder kunnen sturen over de start.

Elke twee weken ontvangen meer dan 18.000 abonnees, reistips, slimme mobiliteitsoplossingen en verhalen van forenzen en ondernemers die slimmer op weg gaan in Zuid-Limburg.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief