Ga direct naar het artikel
14 januari 2020

Medewerkers aangesloten werkgevers ZLB bedankt!

"Ik ga de gewonnen e-bike gebruiken op slecht-weer dagen, want wind tegen voel je niet met een e-bike."

Jaarlijks houdt Zuid-Limburg Bereikbaar een onderzoek over duurzame mobiliteit onder de medewerkers van de ruim 30 bij ons aangesloten werkgevers. Via deze zogenaamde effectmeting evalueren we onze acties, producten en diensten die we in 2019 bij de werkgevers hebben uitgevoerd. De medewerkers kregen vragen voorgeschoteld als: Ben jij slimmer gaan reizen? Lever je een bijdrage aan een beter milieu en persoonlijke vitaliteit?

We willen alle medewerkers graag bedanken voor hun deelname. Alleen door jullie bijdrage kunnen we onze resultaten in kaart brengen en onze producten en diensten blijven verbeteren. Om onze waardering te onderstrepen, maakten alle deelnemers kans op mooie prijzen met als hoofdprijs een e-bike van € 2.500. De prijswinnaars werden eind 2019 samen met het onderzoeksbureau willekeurig getrokken. Alle prijswinnaars kregen persoonlijk bericht over hun gewonnen prijs.

Slecht-weer dagen

Rosanne Beijers (29) werkzaam bij Maastricht University was blij verrast toen ze in de e-mail van Zuid-Limburg Bereikbaar las dat ze een e-bike had gewonnen: “Ik heb een gewone fiets en daarmee fiets ik elke dag vanuit mijn woonplaats in Heugem naar mijn werk bij de universiteit. Dat ik de e-bike zou winnen, kwam voor mij echt uit de lucht vallen. En wat een mooie fiets heb ik gekregen. Ik ga hem gebruiken om op slecht-weer dagen toch met de fiets naar het werk te kunnen gaan. Want, wind tegen voel je niet met een e-bike.”

Fietsend naar mijn ouders

“Samen met mijn moeder heb ik mijn nieuwe fiets uitgezocht bij Bike Service Eijsden. Ze heeft al twee e-bikes versleten en weet precies waar ik op moet letten bij het kopen van een elektrische fiets. Mijn moeder zweert bij een elektrische fiets. Ze doet er echt alles mee. En ik ben van plan om voor mijn bezoekjes aan mijn ouders in Eijsden nu de e-bike in plaats van de auto te pakken. Ook kijk ik al erg uit naar het voorjaar. Lekker rondtoeren met mijn e-bike door Zuid-Limburg. Heerlijk lijkt me dat!”