Ga direct naar het artikel
18 juli 2017

Tanja Telders over de Slimme Kaart

"Het is zo easy, ik blijf het mensen aanraden"

Tanja Telders van Le Marais, vertelt over de Slimme Kaart.

"Ik kijk regelmatig op de website van Maastricht Bereikbaar zodat ik de klanten van mijn zaak op de hoogte kan houden van bereikbaarheidsinformatie. Ik was bezig met een nieuwe website voor Le Marais en toen kwam ik de tool tegen waarmee je de Slimme Kaart van Maastricht Bereikbaar kunt implementeren op je eigen website. Dat leek me erg handig, dus ik heb de websitebouwer gevraagd om de parkeerinformatie op de Slimme Kaart te integreren in onze nieuwe website. We hebben veel fijne reacties gekregen. Onze klanten waren lovend over de website en ook heel positief over de bereikbaarheidsinformatie.

Het is zo easy om de kaart in te voegen in je website. Ik heb al meerdere retailwinkels en horecazaken op de hoogte gebracht van deze mogelijkheid. Je biedt je klanten een stukje extra service. Je wilt mensen naar de stad krijgen. Ondanks de werkzaamheden, willen mensen Maastricht toch blijven bezoeken. Ik vind het de taak van de winkeliers om klanten van informatie te voorzien. Ik ben zelf heel enthousiast over de Slimme Kaart en raad het dus iedereen aan om het ook te doen. Het kan heel gemakkelijk in een bestaande website. Het is een gemiste kans als je het niet inbouwt. Ik blijf het mensen aanraden!" 

Map Slimme Kaart
De Slimme Kaart op je website

Elk bedrijf kan de Slimme Kaart met kaartlaagvoorkeuren plaatsen op zijn eigen website. Voeg je bedrijfslocatie toe en je kunt bezoekers altijd voorzien van actuele reisinformatie.