Ga direct naar het artikel

Kies de fiets

meer fitte en uitgewaaide medewerkers

Meer fietsende werknemers?

De voordelen van meer medewerkers die op de fiets naar het werk komen zijn groot en divers. Fietsers zijn fitter en productiever, een auto (van de zaak) kost meer aan faciliteiten en natuurlijk profiteert ook de omgeving van minder auto's. Na je aanmelding nemen wij graag contact met je op om te kijken op welke manier wij jou kunnen helpen mensen te inspireren. Met informatie, maar ook met een heel concreet probeeraanbod voor de e-bike bijvoorbeeld. Meld je organisatie dus snel aan. 

 

Aanmelden Kies de Fiets

Bedrijven die aangemeld zijn bij het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat krijgen toegang tot een toolkit, een fietsscan en dingen mee naar de landelijke award.

Kdf Logo Kleur
Ding mee naar de award

Het Ministerie van I&W reikt een award uit aan een bedrijf dat veel mensen op de fiets weet te krijgen. Vergeet bij je aanmelding dus niet aan te kruisen dat wij jouw bedrijf mogen aanmelden bij de landelijke Fietsmissie!  

Poster Fietsmissie
Kant en klare poster

Op de fiets stappen, is extra leuk als er een mooie prijs te winnen is. Hang daarom de poster op en laat je medewerkers meedingen naar o.a. een e-bike! 

Martin Paul over de e-bike
Sinds ik een e-bike heb, laat ik gemakkelijker de auto staan.
Lees meer
Pieter Smeets over de e-cargo bike
Het scheelt parkeerkosten, ik kom tot aan de deur bij de klant én het is sneller
Lees meer
Tuur Huijbregts over de e-cargo bike
Duurzaam zijn is hip, maar duurzaam doen is gewoon hartstikke belangrijk
Lees meer
André ter Horst over de Arriva Nextbike
Met een Arriva Nextbike betaal ik alleen de enkele reis
Lees meer
Elke twee weken ontvangen meer dan 15.000 abonnees, reistips, slimme mobiliteitsoplossingen en verhalen van forenzen en ondernemers die slimmer op weg gaan in Zuid-Limburg.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief