Ga direct naar het artikel

Maak kennis met onze virtuele etalage

op 15 april 13.00 - 14.30 uur

1 april 2021

15 april: Informatiebijeenkomst nieuw platform voor mobiliteitsaanbieders

Maak kennis met ons nieuwe digitale platform voor aanbieders van deelmobiliteit op 15 april tussen 13.00 en 14.30 uur.

Zuid-Limburg Bereikbaar lanceert halverwege 2021 een eigen online platform met een divers aanbod van proposities van mobiliteitsaanbieders voor werkgevers. Het aanbod komt op een aantrekkelijke en overzichtelijke manier in een virtuele etalage te staan binnen de vertrouwde omgeving van www.zuidlimburgbereikbaar.nl. Het idee is geïnspireerd door Ways2Go.nl, een samenwerking tussen Bereikbaar Haaglanden en de Verkeersonderneming uit Rotterdam.

Werkgevers en hun werknemers gaan van het nieuwe ZLB platform gebruik maken en wij brengen, in de directe contacten met de aangesloten werkgevers, de proposities aan de man. Hiermee zorgen we voor de verbinding tussen het ZLB-netwerk en ‘de markt’ van deelvervoer. Een werkgever bepaalt vervolgens zelf welke aanbieder past bij de eigen ambities/doelstellingen, waarna contact wordt geregeld.

Aanmelden

Nieuwsgierig geworden? Meld je dan aan voor de digitale bijeenkomst op 15 april. Wij informeren je tijdens de bijeenkomst over het platform, de voordelen ervan en welke stappen je dient te doorlopen om jouw propositie aan te kunnen leveren.

Na aanmelding ontvang je van ons de agenda en een link naar de bijeenkomst. Vooraf vragen? Dan kun je mailen naar Eline Rademaker.

Deelmobiliteit
Sebastiaan Dommeck
Projectleider MaaS en deelmobiliteit
Eline Rademaker
Projectondersteuner Autobewust en deelmobiliteit
Elke twee weken ontvangen meer dan 18.000 abonnees, reistips, slimme mobiliteitsoplossingen en verhalen van forenzen en ondernemers die slimmer op weg gaan in Zuid-Limburg.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief