Ga direct naar het artikel
3 mei 2021

Ben jij een aanbieder van deelmobiliteit? Dan bieden we jou een platform.

Op donderdag 15 april organiseerde Zuid-Limburg Bereikbaar een informatiesessie voor aanbieders van deelmobiliteit. Tijdens deze bijeenkomst presenteerden wij een nieuw platform waarop jij je aanbod kunt tonen aan de 46 werkgevers die zijn aangesloten bij de aanpak van Zuid-Limburg Bereikbaar. Zij vertegenwoordigen meer dan 55.000 werknemers in de regio. We willen je inspireren en stimuleren aanwezig te willen zijn op het online platform. Met het platform geven wij de vrijheid aan de markt en iedere aanbieder de gelegenheid om zich te presenteren.

Wil jij via Zuid-Limburg Bereikbaar jouw product introduceren bij Zuid-Limburgse werkgevers? Dan moet je aan twee zaken voldoen:

  • Je moet de de-minimisverklaring ondertekenen en aan ons retour sturen. De-minimisverklaring moet ingevuld worden om zo te voorkomen dat er concurrentievoordeel kan optreden.
  • Binnen de website Zuid-Limburg Bereikbaar komt er een nieuwe pagina waarop het aanbod van de mobiliteitaanbieders in de etalage te staan. De aanbieder levert hiervoor tekst en beeld aan binnen een vast format. Het document ‘sjabloon website’ geeft inzicht welke informatie wij nodig hebben van jou als deelmobiliteitaanbieder om je propositie weer te geven op het platform.

Beide documenten kun je voor 7 mei retour sturen naar Eline Rademaker om bij de lancering van het platform online te staan. Later instappen is mogelijk. 

Terugblik informatiebijeenkomst

De presentatie van de sessie kun je hier terugvinden. In tegenstelling tot wat vermeld staat op de slides, zal het platform in de tweede week van juni gelanceerd worden.
Wil je de bijeenkomst terugkijken? Stuur dan gerust een e-mail.

Aanbieders deelmobiliteit opstart naar meer

Op het platform starten we met aanbieders voor deelmobiliteit maar zullen al snel ook uitbreiden naar andere vervoersmiddelen en mobiliteitsdiensten. Geïnteresseerden kunnen zich hiervoor melden bij Zuid-Limburg Bereikbaar.

Sebastiaan Dommeck
Projectleider MaaS en deelmobiliteit
Eline Rademaker
Projectondersteuner Autobewust en deelmobiliteit
Elke twee weken ontvangen meer dan 18.000 abonnees, reistips, slimme mobiliteitsoplossingen en verhalen van forenzen en ondernemers die slimmer op weg gaan in Zuid-Limburg.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief