Ga direct naar het artikel
27 maart 2020

Bestrijding coronavirus: blijf binnen!

Door de maatregelen die genomen zijn om het coronavirus te bestrijden kunnen allerlei evenementen en ook dagelijkse activiteiten niet doorgaan. Ingrijpend, maar ook begrijpelijk en noodzakelijk. Gezondheid en veiligheid staan nu voorop.

Gepaste wijze blijven berichten

We moeten zoveel mogelijk binnen blijven en persoonlijke contacten beperken. Dat heeft ook gevolgen voor onze mobiliteit. Moet je toch even de deur uit blijf dan op anderhalve meter afstand van elkaar. Programmabureau Zuid-Limburg Bereikbaar zal op gepaste wijze blijven berichten over mobiliteitsmaatregelen en -aanpak. Op de website van de Veiligheidsregio Zuid-Limburg staat alle informatie over de afgekondigde maatregelen van het Rijk en wat deze voor jou kunnen betekenen.

Evenementen en werkzaamheden

Kijk op onze website www.maastrichtbereikbaar.nl/agenda voor alle geannuleerde of verplaatste evenementen. Werkzaamheden aan de wegen in Zuid-Limburg gaan voorlopig gewoon door. Houd onze berichtgeving in de gaten voor de doorgang van de afsluitingen.

Virus 4835301 1920
Elke twee weken ontvangen meer dan 15.000 abonnees, reistips, slimme mobiliteitsoplossingen en verhalen van forenzen en ondernemers die slimmer op weg gaan in Zuid-Limburg.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief