Ga direct naar het artikel
20 augustus 2020

Limburg Leads verplaatst - Zuid-Limburgse MobiliteitsArena gaat online door

Op 20 augustus is bekend gemaakt dat Limburg Leads, het Euregionale B2B evenement op 16 en ‪17 september in MECC Maastricht, wordt verplaatst naar 19 en ‪20 mei 2021. Dit besluit heeft MECC Maastricht in nauw overleg met haar partners genomen. De reden voor het verplaatsen heeft alles te maken met de risico's en onzekerheden rondom Covid-19. Het totale programma was zo goed als rond en stond als een huis, maar MECC wil geen enkel risico nemen en heeft daarom samen met haar partners dit moeilijke besluit genomen en bereiden zich de komende maanden voor op een voorjaarseditie van Limburg Leads op woensdag 19 en ‪donderdag 20 mei 2021.

Zuid-Limburgse MobiliteitsArena gaat door in online variant

Het goede nieuws is dat Zuid-Limburg Bereikbaar heeft besloten wél door te gaan met een online variant van het programma. Dat betekent concreet geen expo dit jaar, maar wel een interessant programma met toegevoegde waarde voor Zuid-Limburgse werkgevers en ondernemers. Onze gezamenlijke opgave om juist nu met slimme, veilige en duurzame mobiliteit in beweging te komen, laat zich door corona niet uit het veld slaan. Binnenkort meer!

Limburg Leads affiche
Elke twee weken ontvangen meer dan 18.000 abonnees, reistips, slimme mobiliteitsoplossingen en verhalen van forenzen en ondernemers die slimmer op weg gaan in Zuid-Limburg.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief