Ga direct naar het artikel
24 november 2020

’Meet the Dutch’ tijdens conferentie Polis 2020

Van 30 november tot en met 3 december organiseren Polis, regio Arnhem-Nijmegen en provincie Gelderland Polis 2020: de Europese conferentie over duurzame en innovatieve mobiliteit in steden en regio’s. Door COVID-19 is de conferentie dit jaar volledig digitaal en hoeft niemand te reizen; heel duurzaam dus.

Tijdens de opening houdt Maarten Tjallingii als fietsburgemeester van de regio een prikkelende presentatie. Staatssecretaris Stientje van Veldhoven neemt deel aan de Green Deal Makers Summit en Diederik Samsom sluit namens de Europese Commissie het plenaire gedeelte af met een keynote speech over de Green Deal.

Aan de hand van vier inspirerende cases kunnen de deelnemers kennis opdoen over Mobility Hubs, Smart charging the city, Changing mobility behaviour en Creating a zero emission corridor. Tijdens de vierdaagse conferentie is ‘Meet The Dutch’ live te zien van 13.15 – 13.45 uur, elke dag met een nieuw thema. Er is ruimte voor interactie met de studiogasten. Via een luchtige poll kunnen deelnemers reageren op vragen over ‘The Dutch’ en via de chat kunnen ze inhoudelijk reageren tijdens de sessie.

Het vierdaagse programma staat online.  Schrijf je meteen in!

Rechter kolom:

Check de Polis-website.

Polis virtual event annual conference
Elke twee weken ontvangen meer dan 18.000 abonnees, reistips, slimme mobiliteitsoplossingen en verhalen van forenzen en ondernemers die slimmer op weg gaan in Zuid-Limburg.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief