Ga direct naar het artikel
1 juli 2020

MobiliteitsArena: expo biedt ruim 500m2 inspiratie

Na een succesvolle eerste editie van de Zuid-Limburgse MobiliteitsArena, vorig jaar in het Shimano Experience Center in Valkenburg aan de Geul, sluit Zuid-Limburg Bereikbaar dit jaar met de ‘MobiliteitsArena’ aan op Limburg Leads. Deze B2B-beurs vindt op 16 en 17 september plaats in MECC Maastricht.

Mobiliteit is letterlijk steeds in beweging. Mobiliteit kan slimmer, duurzamer en voordeliger. Maar hoe doe je dat? Bedrijven en werkgevers vinden antwoorden tijdens de MobiliteitsArena op Limburg Leads, de netwerkbeurs georganiseerd door MECC Maastricht op 16 en 17 september 2020. Op initiatief van programmabureau Zuid-Limburg Bereikbaar bundelen partners in Limburg hun krachten om bedrijven gericht(er) op weg te helpen. Bijvoorbeeld door zakelijke reizen, woon-werkverkeer van medewerkers en logistiek te innoveren en verduurzamen. Of door werkgevers te helpen bij de aanpak voor thuis- / flexwerken, dat door Corona stevig op de agenda is gezet. De expo biedt inspiratie en vooral concrete handvatten om met mobiliteit duurzaam in beweging te komen. Een programma met concrete businesscases en netwerkmomenten maakt de MobilteitsArena een niet te missen onderdeel van de netwerkbeurs!

Zuid-Limburg Bereikbaar organiseert de MobiliteitsArena voor de tweede keer; ook deze editie biedt nieuws en actualiteit zodat bezoekers goed geïnformeerd hun maatwerk route naar duurzame en economisch voordelige mobiliteit kiezen.

Ben jij erbij op 16 of 17 september? Registreer je dan (gratis) via onderstaande link: 

Elke twee weken ontvangen meer dan 18.000 abonnees, reistips, slimme mobiliteitsoplossingen en verhalen van forenzen en ondernemers die slimmer op weg gaan in Zuid-Limburg.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief