Ga direct naar het artikel
17 november 2020

NIEUW: Zuid-Limburg in beweging, juist nu!

De corona-pandemie heeft voor nieuwe leefregels gezorgd. En nodigt ook uit om na te denken over ons eigen beweeg-, werk- en reisgedrag. Want: hoe blijf je ook thuis in beweging? En hoe reis je slim, veilig en duurzaam naar het werk als thuiswerken geen optie is? Met een nieuwe campagne ‘Fit thuis, slim eropuit’ willen we zoveel mogelijk inwoners in de regio slim en duurzaam in beweging brengen, ook nu. Zoveel mogelijk mensen een eigen plan laten maken voor extra beweegminuten, dat is onze uitdaging! We helpen je met een online planner, concrete tips, tools en leuke winacties. 

Fit thuis, slim eropuit

Als programmabureau Zuid-Limburg Bereikbaar werken we sinds 2010 aan bereikbaarheid en slimme, veilige en duurzame mobiliteit. Nu thuiswerken voor veel werkgevers een realiteit is, maken we de stap om ‘gezond thuiswerken’ te stimuleren. De ambities en doelstellingen om te werken aan slimme, veilige en duurzame mobiliteit zijn onverminderd hoog. Dat leidt tot de combinatie ‘Fit thuis, slim eropuit’. 

Online planner

Want, wie kent het niet? Het voornemen om mórgen te beginnen met sporten, een aangepast dieet of om bijvoorbeeld vaker op de fiets naar het werk te gaan? Met tips en tools helpen we je om in beweging te komen én te blijven. Daarvoor is een online planner ontwikkeld, die helpt je de goede voornemens concreet te maken. De campagne met mooie prijzen zijn een extra steuntje in de rug.

Stuur jouw goede voornemen in vóór 18 december

Dus woon of werk je in Zuid-Limburg zend dan tot en met 18 december jouw goede voornemen in en je maakt kans op leuke prijzen. De eerste 100 inzendingen worden extra beloond! Om kans te maken op de hoofdprijs - een e-bike –, vragen we je hoe het het met je voornemen gaat.

Jury en koplopers

De campagne wordt ondersteund door een jury en koplopers. De jury zal de inzendingen en de voortgang van de deelnemers onder de loep nemen. Samen met de koplopers ondersteunen zij de campagne door ook zelf te delen hoe zij fit thuiswerken en/of slim eropuit gaan. We stellen hen de komende dagen en weken aan je voor!

Voor werkgevers

Werkgevers die advies willen over Fit thuis, slim eropuit, nodigen we uit om contact op te nemen met onze mobiliteitsmakelaars. Zij staan je graag te woord.

Inspireer je medewerkers!

Zijn jouw medewerkers door het vele thuiswerken soms te weinig in beweging? Help je medewerkers om hun voornemens concreet te maken en doe een oproep! Dit kan gemakkelijk met de toolkit die we voor je hebben klaarstaan met het nodige materiaal om een bericht je organisatie in te sturen.

Elke twee weken ontvangen meer dan 18.000 abonnees, reistips, slimme mobiliteitsoplossingen en verhalen van forenzen en ondernemers die slimmer op weg gaan in Zuid-Limburg.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief