Ga direct naar het artikel
7 april 2020

Ondernemersplatform MKB-Limburg gratis ontmoetingsplek voor ondernemers tijdens coronacrisis

De coronacrisis heeft een enorme economische impact. Geen enkele sector blijft ongeschonden. Om de crisis het hoofd te bieden is het essentieel dat we elkaar waar mogelijk helpen. MKB-Limburg heeft in samenwerking met haar partners, voor ondernemers in Limburg een interactief, online platform in het leven geroepen.

Op het platform kunnen ondernemers terecht voor meer informatie, een forum en een trainingsprogramma crisismanagement. Het platform brengt ondernemers en experts bij elkaar. Deelname aan het platform is voor alle ondernemers in Limburg gratis.

Verschillende activiteiten

Ondernemers kunnen deelnemen aan wekelijkse live Q&A-sessies met experts, bestuurders en vertegenwoordigers van belangen- en brancheverenigingen, en feedback ontvangen op specifieke vragen door ervaren businesscoaches.

Ondernemer in Limburg?

Meld je dan nu gratis aan voor het platform via www.mkblimburgondernemersplatform.nl en kom als ondernemer zo goed mogelijk door de coronacrisis kom.

Stockfoto Mkb Limburg Lancering coronaplatform
Elke twee weken ontvangen meer dan 18.000 abonnees, reistips, slimme mobiliteitsoplossingen en verhalen van forenzen en ondernemers die slimmer op weg gaan in Zuid-Limburg.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief