Ga direct naar het artikel
8 juni 2020

Wil jij je wagenpark verduurzamen? Doe de EV Scan!

De coronacrisis zorgt ervoor dat veel werkgevers gaan nadenken over het aanpassen van hun mobiliteitsbeleid. Zuid-Limburg Bereikbaar faciliteert hierin met handige tips en tools. Wil jij zorgen dat jouw medewerkers straks veilig én duurzaam (blijven) reizen? Laat dan door een ervaren consultant uit het E-PACT kennis Consortium de EV Scan uitvoeren en bekijk samen hoe jouw bedrijf kan overstappen op een elektrisch wagenpark. Wij helpen je alvast op weg met een eenmalige bijdrage van €500,-.

EV Scan

Met de onafhankelijke EV Scan van E-Pact krijg je inzicht in de wijze waarop jouw wagenpark kan worden omgebouwd van fossiel naar elektrisch. Met een analyse van je huidige wagenpark, wordt er een vergelijking gemaakt met beschikbare elektrische modellen inclusief besparingen – in euro’s en Co2 -, benodigde laadinfra, investeringen en de mogelijkheden tot Slim Laden. Met de EV Scan begin je daarom goed voorbereid aan de overstap naar een 100% elektrisch wagenpark. 

Financiële tegemoetkoming voor uitvoering EV Scan

Door subsidie van de provincie Limburg kunnen Limburgse bedrijven tegen lagere kosten (€ 2.500 i.p.v. € 4.000) gebruik maken van de EV Scan. Zuid-Limburg Bereikbaar stelt in 2020 voor aangesloten convenantpartners* een extra tegemoetkoming van € 500 ter beschikking voor de uitvoering van de EV Scan. De kosten voor de EV Scan bedragen daardoor € 2.000 exclusief BTW.

Naast de EV Scan kunnen partners van Zuid-Limburg Bereikbaar gebruik maken van de e-AutoKeuzeHulp, die medewerkers helpt de juiste keuze te maken voor een elektrische auto.

*Hieraan is een maximum gekoppeld van 20 scans, dus wees er snel bij!

Geïnteresseerd in de EV Scan? Neem contact op met:

Ron Bissels
Projectleider
Elke twee weken ontvangen meer dan 18.000 abonnees, reistips, slimme mobiliteitsoplossingen en verhalen van forenzen en ondernemers die slimmer op weg gaan in Zuid-Limburg.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief