Ga direct naar het artikel
13 mei 2020

Winkel of restaurant? Hoe voorzie je jouw klanten of gasten op afstand?

Slaan de gevolgen van de gezondheidscrisis ook hard toe in jouw bedrijfsvoering en omzet? Wil jij klanten op afstand van jouw producten gaan voorzien? Heb je al een webshop of lever je al maaltijden aan huis en stuit je op logistieke problemen? Laat je bijpraten hoe je jouw klanten of gasten op afstand kunt voorzien door de projectleiders van Logistiek Bereikbaar tijdens een gratis online kennissessie op vrijdag 22 mei van 10.00 uur tot 11.00 uur. De online kennissessie is een initiatief van programmabureau Zuid-Limburg Bereikbaar.

Mark Luikens, projectleider Logistiek en Jelle Ummels, projectleider gebiedsgerichte aanpak van het programmabureau reiken je kennis aan, overzien het speelveld van logistieke aanbieders en kunnen makelen in vragen en oplossingen. Laat je verder inspireren door zeer recente ‘corona-ervaringen’ van Restaurateur Anneline Doelen, eigenaar wijnrestaurant Mes Amis en Esther Paulus-Maalsté, storemanager Bijenkorf Maastricht, Bestuurslid VOC (Vereniging Ondernemers Centrum) en adviseur Raad van advies toerisme en recreatie van de Provincie Limburg.

Aanmelden gratis kennissessie

Interesse om deel te nemen aan deze gratis online kennissessie? Vul onderstaand formulier in en je ontvangt van ons een link om deel te nemen aan de online sessie. Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Stuur deze informatie ook gerust door naar zakenrelaties. Door kennis te delen helpen we elkaar de economische crisis het hoofd te bieden.

Vragen over de gratis online kennissessie? Neem contact op met een van de projectleiders Jelle Ummels of Mark Luikens.

Jelle Ummels
Projectleider Gebiedsgerichte aanpak & Binnenstad
Mark Luikens
Projectleider Logistiek
Remco Brouwer over de e-cargo bike
Met de e-bakfiets kunnen we slimmer omgaan met onze voorraden
Lees meer
Pieter Smeets over de e-cargo bike
Het scheelt parkeerkosten, ik kom tot aan de deur bij de klant én het is sneller
Lees meer
Medewerkers aangesloten werkgevers ZLB bedankt!
Ik ga de gewonnen e-bike gebruiken op slecht-weer dagen, want wind tegen voel je niet met een e-bike.
Lees meer
Elke twee weken ontvangen meer dan 18.000 abonnees, reistips, slimme mobiliteitsoplossingen en verhalen van forenzen en ondernemers die slimmer op weg gaan in Zuid-Limburg.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief