Ga direct naar het artikel
22 maart 2021

Woon of werk jij in de Westelijke Mijnstreek? Dan horen wij graag jouw mening!

In het landelijke klimaatakkoord zijn afspraken gemaakt over de toekomst van duurzame mobiliteit. Deze afspraken gelden ook voor de regio Westelijke Mijnstreek.

Gemeenten, Provincie Limburg en Rijkswaterstaat werken samen met werkgevers in de Westelijke Mijnstreek aan gezonde en duurzame mobiliteit in de regio. Zij vinden het belangrijk dat de uitvoering van deze afspraken aansluit bij de wensen en behoeften van inwoners en andere betrokkenen in de regio en zijn erg benieuwd hoe jij op dit moment reist en wat jouw ervaring en mening is over dit onderwerp. Daarom willen we maximaal tien minuten van jouw tijd vragen een anonieme enquête in te vullen. De resultaten van de enquête worden gebruikt om mensen te helpen gezonder en duurzamer te reizen.

Woon of werk jij in de gemeenten Echt-Susteren, Sittard-Geleen, Stein, Beek of Beekdaelen? En ben je niet ouder dan 60 jaar? Help je dan mee de enquête in te vullen? 

Enquete West Mijnstreek
Elke twee weken ontvangen meer dan 18.000 abonnees, reistips, slimme mobiliteitsoplossingen en verhalen van forenzen en ondernemers die slimmer op weg gaan in Zuid-Limburg.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief