Ga direct naar het artikel

Maak gebruik van de EV & Laadinfra Scan voor het verduurzamen van je wagenpark

Wil jij zorgen dat jouw medewerkers straks veilig én duurzaam (blijven) reizen? En heb je behoefte aan inzicht in de mogelijkheden van elektrisch rijden voor jouw organisatie of bedrijf? Laat dan door een ervaren consultant uit het E-PACT kennis Consortium de Elektrisch Vervoer (EV) & Laadinfra Scan uitvoeren en bekijk samen hoe jouw bedrijf kan overstappen op een elektrisch wagenpark. Wij helpen je alvast op weg met een eenmalige bijdrage van € 500.

Elektrisch Vervoer Scan

Met de onafhankelijke EV & Laadinfra Scan van E-Pact krijg je inzicht in de wijze waarop jouw wagenpark kan worden omgebouwd van fossiel naar elektrisch. Met een analyse van je huidige wagenpark, wordt er een vergelijking gemaakt met beschikbare elektrische modellen inclusief besparingen – in euro’s en CO2 -, benodigde laadinfra, investeringen en de mogelijkheden tot Slim Laden. Daarbij kunnen je medewerkers gratis gebruik maken van de e-AutoKeuzeHulp die hen helpt bij het maken van de juiste keuze voor een elektrische auto.

 Voordelen van de EV & Laadinfra Scan

  • Inzicht in de besparingen in euro’s en CO2;
  • Het gebruik van de AutoKeuzeHulp voor medewerkers, zodat zij weten welke elektrische auto het best aansluit op hun behoeften en wensen;
  • Het aanjagen van je vervolgtrajecten (implementatie BEV, laadinfrastructuur, Slim Laden concepten).

Financiële tegemoetkoming voor uitvoering EV Scan

Door subsidie van de provincie Limburg kunnen Limburgse bedrijven tegen lagere kosten (€ 2.000 i.p.v. € 4.800) gebruik maken van de EV & Laadinfra Scan. Zuid-Limburg Bereikbaar stelt in 2020 voor aangesloten convenantpartners* een extra tegemoetkoming van € 500 ter beschikking voor de uitvoering van de EV & Laadinfra Scan. De kosten voor de scan bedragen daardoor € 1.500 exclusief BTW.

*Hieraan is een maximum gekoppeld van 20 scans, dus wees er snel bij!

Hoe werkt het?

Lees in de factsheet en de bijdrageregeling aan de rechterkant hoe het werkt, welke voorwaarden er aan verbonden zijn en hoe je als werkgever de bijdrageregeling kunt aanvragen.

Louise Lohmeier
Projectondersteuner Autobewust en Fiets
Eline Rademaker
Projectondersteuner Autobewust
Elke twee weken ontvangen meer dan 15.000 abonnees, reistips, slimme mobiliteitsoplossingen en verhalen van forenzen en ondernemers die slimmer op weg gaan in Zuid-Limburg.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief