Ga direct naar het artikel

Ontdek de e-car

voor je werknemers

Elektrisch rijden

50% van alle mobiliteit in Nederland is werkgerelateerd. Als werkgever lever je dus een belangrijke bijdrage aan het realiseren van de klimaatdoelstelling op het gebied van mobiliteit. Niet alleen via je leasevloot, maar ook via het woon-werkverkeer van de privéauto van je medewerkers. Programmabureau Zuid-Limburg Bereikbaar heeft in 2020 voor aangesloten werkgevers het probeeraanbod Ontdek de e-car ontwikkeld. In 2021 ontwikkelen wij een vervolg van Ontdek de e-car. Meer informatie hierover volgt binnenkort.

Hoe duurzaam is de elektrische auto nou echt?

De Universiteit van Nederland en AD doken in dit thema en vertellen er meer over in onderstaande video. 

Elektrificeren van je wagenpark

Het elektrificeren van het wagenpark roept als werkgever veel vragen op zoals vragen over laden (op de werklocatie), inzage in kosten en opties. Je leest er meer over op de pagina 'Ga jij voor een elektrisch wagenpark?'.  Heb je hulp nodig bij de integratie van elektrische auto’s in je mobiliteitsbeleid dan kun je contact met ons opnemen via autobewust@zuid-limburg-bereikbaar.nl.

Pieter Smeets over de e-cargo bike
Het scheelt parkeerkosten, ik kom tot aan de deur bij de klant én het is sneller
Lees meer
André ter Horst over de Arriva Nextbike
Met een Arriva Nextbike betaal ik alleen de enkele reis
Lees meer
Henk Winckens van Enexis over de slimme bandenpomp op locatie
Kiezen voor een slimme bandenpomp op locatie is de goedkoopste manier om de veiligheid van je medewerkers op de weg te verhogen.
Lees meer
Elke twee weken ontvangen meer dan 18.000 abonnees, reistips, slimme mobiliteitsoplossingen en verhalen van forenzen en ondernemers die slimmer op weg gaan in Zuid-Limburg.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief