Ga direct naar het artikel

De stekker in je wagenpark

Ga jij voor een elektrisch wagenpark?

De helft van het personenverkeer op de Nederlandse wegen is werkgerelateerd, dat wil zeggen: woon-werkverkeer en dienstreizen. Als werkgever lever jij een belangrijke bijdrage aan het realiseren van klimaatdoelstellingen op het gebied van mobiliteit. Niet alleen via je eigen wagenpark, maar ook via het woon-werkverkeer met de privéauto van je medewerkers.

Misschien heb je al eens overwogen om met (een deel van) je wagenpark de overstap te maken naar elektrische auto’s (EV’s). Een elektrisch wagenpark heeft een positief effect op het klimaat, de luchtkwaliteit en geluidsoverlast en daarmee dus ook op de duurzaamheidsprestatie van jouw bedrijf.

Het elektrificeren van je wagenpark roept allerlei vragen op. Deze informatie biedt je een overzicht van de laatste stand van zaken, informatie over laden, inzage kosten en opties en helpt je bij de integratie van elektrische auto’s in je mobiliteitsbeleid. Uiteraard helpen we je graag met de invulling en implementatie van je plannen. Neem contact op met: autobewust@zuid-limburg-bereikbaar.nl.

Meer weten over elektrificeren van je wagenpark? Download de whitepaper:

 

 

Factsheet EV Scan
Infographic: De stekker in je wagenpark
Elke twee weken ontvangen meer dan 15.000 abonnees, reistips, slimme mobiliteitsoplossingen en verhalen van forenzen en ondernemers die slimmer op weg gaan in Zuid-Limburg.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief