Ga direct naar het artikel

Aan de slag: een succesvolle overstap

Wij helpen jouw bedrijf graag om de overstap naar een elektrisch wagenpark te maken. Zo hebben wij verschillende producten om je huidige wagenpark te analyseren en je te adviseren over de juiste weg richting een elektrisch wagenpark, met alle vraagstukken die daarbij komen kijken. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Doe de EV & Laadinfra Scan en krijg inzicht in je alternatieven en benodigde laadinfra

Met de onafhankelijke EV-Scan van E-Pact krijg je inzicht in de wijze waarop jouw wagenpark kan worden omgebouwd van fossiel naar elektrisch. Met een analyse van je huidige wagenpark, wordt er een vergelijking gemaakt met beschikbare elektrische modellen inclusief besparingen – in euro’s en CO2-, benodigde laadinfra voor je medewerkers en bezoekers, investeringen en de mogelijkheden tot Slim Laden. Lees meer over de EV & Laadinfra-Scan.

Pas je leasebeleid en arbeidsvoorwaarden aan

De introductie van nieuwe mobiliteitsregelingen kan de switch naar elektrisch rijden bespoedigen. In hoofdstuk 6 van de Whitepaper vind je hier meer informatie over.

Overtuig je collega’s / medewerkers

Communiceer tijdig de verandering naar de betrokkenen en neem hen mee in het proces. Daarbij helpt het aanstellen van een interne ambassadeur voor elektrisch rijden op directieniveau bij het versnellen van het proces.

Promoot elektrisch rijden onder je medewerkers

Een manier om elektrisch rijden is door elektrische auto’s in te zetten als deelauto’s, medewerkers te laten meedenken over de verandering naar een elektrisch wagenpark of ze te laten meedoen aan probeerervaringen zoals ‘Ontdek de e-car’Een uitgebreid overzicht van initiatieven om elektrisch rijden te promoten kun je terugvinden in de Whitepaper ‘de stekker in je wagenpark’.

Elke twee weken ontvangen meer dan 18.000 abonnees, reistips, slimme mobiliteitsoplossingen en verhalen van forenzen en ondernemers die slimmer op weg gaan in Zuid-Limburg.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief