Ga direct naar het artikel

Maak gebruik van de EV-scan voor het verduurzamen van je wagenpark

Wil jij zorgen dat jouw medewerkers straks veilig én duurzaam (blijven) reizen? En heb je behoefte aan inzicht in mogelijkheden van elektrisch rijden voor jouw organisatie of bedrijfLaat dan door een ervaren consultant uit het E-PACT kennis Consortium de EV-Scan uitvoeren en bekijk samen hoe jouw bedrijf kan overstappen op een elektrisch wagenpark. Wij helpen je alvast op weg met een eenmalige bijdrage van € 500.

EV-Scan

Met de onafhankelijke EV-Scan van E-Pact krijg je inzicht in de wijze waarop jouw wagenpark kan worden omgebouwd van fossiel naar elektrisch. Met een analyse van je huidige wagenpark, wordt er een vergelijking gemaakt met beschikbare elektrische modellen inclusief besparingen – in euro’s en Co2 –, benodigde laadinfra, investeringen en de mogelijkheden tot Slim Laden. Met de EV-Scan begin je daarom goed voorbereid aan de overstap naar een 100% elektrisch wagenpark. 

Financiële tegemoetkoming voor uitvoering EV Scan

Door subsidie van de provincie Limburg kunnen Limburgse bedrijven tegen lagere kosten (€ 2.000 i.p.v. € 4.800) gebruik maken van de EV-Scan. Zuid-Limburg Bereikbaar stelt in 2020 voor aangesloten convenantpartners* een extra tegemoetkoming van €500 ter beschikking voor de uitvoering van de EV-Scan. De kosten voor de EV-Scan bedragen daardoor € 1.500 exclusief BTW.

Naast de EV-Scan kunnen partners van Zuid-Limburg Bereikbaar gebruik maken van de e-AutoKeuzeHulp, die medewerkers helpt de juiste keuze te maken voor een elektrische auto. 

*Hieraan is een maximum gekoppeld van 20 scans, dus wees er snel bij!

Hoe werkt het?

Lees in de bijdrageregeling hoe het werkt, welke voorwaarden er aan verbonden zijn en hoe je als werkgever de bijdrageregeling kunt aanvragen. 

Ron Bissels
Projectleider Autobewust
Louise Lohmeier
Projectondersteuner Autobewust en Fiets
Elke twee weken ontvangen meer dan 15.000 abonnees, reistips, slimme mobiliteitsoplossingen en verhalen van forenzen en ondernemers die slimmer op weg gaan in Zuid-Limburg.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief