Ga direct naar het artikel

Flexwerkscan

Flexibel werken kan leiden tot minder auto’s op de weg, een hogere productiviteit, een lager ziekteverzuim, betere medewerkerstevredenheid en aantrekkelijker werkgeverschap.

Flexibel werken is een actueel thema voor heel wat organisaties. Thuiswerken, flexibele werkuren, flexdesk, verzamelkantoren,... Er zijn heel wat vormen mogelijk die jouw bedrijf en medewerkers kunnen ondersteunen om het beste uit zichzelf te halen.

Wil jij verkennen wat de mogelijkheden zijn voor je organisatie om flexibel te werken? Wordt er al flexibel gewerkt, maar wil je kijken hoe ver jouw bedrijf hierin staat en waar er nog potentieel zit om uit te breiden of te verbeteren? Vul de online flexwerkscan in en je krijgt snel inzicht.

Deze flexwerkscan (ontwikkeld in samenwerking met Antwerp Management School en Slim naar Antwerpen) helpt je om inzicht te krijgen in het potentieel van flexibel werken voor je organisatie. De scan geeft ook gerichte adviezen om met flexibel werken aan de slag te gaan of dit verder te ontwikkelen.

*(bij voorkeur de scan openen in Chrome)

Rob Schaap
Mobiliteitsmakelaar
Elke twee weken ontvangen meer dan 18.000 abonnees, reistips, slimme mobiliteitsoplossingen en verhalen van forenzen en ondernemers die slimmer op weg gaan in Zuid-Limburg.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief