Ga direct naar het artikel

Fit thuis, slim eropuit!

Fit thuis, slim eropuit!

De corona-pandemie nodigt uit om na te denken over ons werk- en reisgedrag. Hoe blijven je werknemers ook thuis in beweging? En hoe reizen zij je slim, veilig en duurzaam naar het werk als thuiswerken geen optie is? In 2020 organiseerden we een winactie in het thema ‘Fit thuis, slim eropuit’. De prijzen worden door de jury toegekend aan de deelnemers die voor 18 december meededen. Maar plannen maken voor extra beweegminuten, dat kan nog steeds! Onze online planner, concrete tips en tools blijven hier staan. Werkgevers roepen we op om deze te delen binnen het bedrijf. Met deze toolkit maken we dat makkelijk. 

Social media

Campagne Goede Voornemens (1)
Bericht 1

Fit thuis en slim erop uit! Het vele thuiswerken nodigt uit om na te denken over ons eigen beweeg-, werk- en reisgedrag. Want: hoe blijf je in beweging? Maak goede voornemens! Zuid-Limburg Bereikbaar helpt je in beweging te komen. Doe je mee? Lees er alles over op maakdebeweging.nl

Campagne Goede Voornemens (8)
Bericht 2

Thuiswerkers opgelet! Het is nu makkelijker dan ooit om thuis fit te blijven én slimmer te reizen. Ga voor alle tips & tools van Zuid-Limburg Bereikbaar naar maakdebeweging.nl. Hier vind je een online planner die je helpt je goede voornemens vol te houden. 

Campagne Goede Voornemens (6)
Bericht 3

Veel videobellen en lang achter een scherm hangen... Ben of ken jij een Zoombie die wel wat extra beweging kan gebruiken? Of reis jij ondanks corona gewoon naar het werk, meestal met de auto? Wil je graag extra beweegminuten of denk je na over slimmere manieren om te reizen?
👉Ga dan vandaag nog op weg met de tips en tools van Zuid-Limburg Bereikbaar op maakdebeweging.nl
#doemee met #Fitthuis #Slimeropuit

Of volg/deel onze posts op LinkedIn of Facebook | @ZuidLimburgBereikbaar

Tips voor de nieuwsbrief

Optie 1

Fit thuis, slim eropuit: doe ook mee!

Je werkt zoveel mogelijk thuis en reist alleen als het nodig is. Dat is de actuele manier van werken en reizen. Zuid-Limburg Bereikbaar helpt je om dat zo slim mogelijk te doen en thuis ook fit te blijven. Met tips en tools. Om het vol te houden is een online planner gemaakt. Zo plan je heel eenvoudig al je voornemens. Om gezond thuis te werken én om slimmer en duurzamer te reizen. Start vandaag nog! Naar de tips en tools op maakdebeweging.nl.

Optie 2

Zuid-Limburg in beweging, juist nu!

De corona-pandemie heeft voor nieuwe leefregels gezorgd. En nodigt ook uit om na te denken over ons eigen beweeg-, werk- en reisgedrag. Met een nieuwe campagne ‘Fit thuis, slim eropuit’ helpt Zuid-Limburg Bereikbaar zoveel mogelijk inwoners in de regio slim en duurzaam op weg, ook nu. Check de online planner, concrete tips, tools én leuke winacties op maakdebeweging.nl.

Elke twee weken ontvangen meer dan 18.000 abonnees, reistips, slimme mobiliteitsoplossingen en verhalen van forenzen en ondernemers die slimmer op weg gaan in Zuid-Limburg.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief