Ga direct naar het artikel

Zo werkt het!

Thuiswerken, op flexibele tijden richting kantoor en op nieuwe manieren afspreken met collega’s. Zo werkt het nu. En misschien ook in de toekomst. Wij zijn op zoek naar de beste manieren om de goede lijn van het thuiswerken vol te houden.  

Daarom is er nu de campagne (Thuis)Werkgever van het jaar! Neem snel een kijkje op ZoWerktHet.n/award.

Op deze website vind je ook handige tools, tips & tricks en kosteloos advies op maat waarmee we samen nog flexibeler kunnen werken én reizen. Enthousiast? Doe mee en neem contact op voor advies op maat, zo werken we samen aan een bereikbaar, duurzaam en leefbaar Nederland, ook in Limburg. Zo werkt het!

Kosteloos advies op maat

Maak flexibel werken en slim reizen mogelijk voor iedereen binnen jouw organisatie. Wij helpen je op weg met de juiste tools, tips & tricks. In een eerste verkenning worden door onze mobiliteitsmakelaars de kansen rondom slimme, duurzame en veilige mobiliteit tijdens een kosteloze in-houseworkshop inzichtelijk gemaakt. Als jouw bedrijf na afloop besluit partner te worden, worden de gesignaleerde kansen verder uitgewerkt. De vervolgstappen kunnen bestaan uit uitgebreide scans en ondersteuning bij de uitrol en evaluatie van maatregelen. Werkgevers kunnen gebruikmaken van de diensten van Zuid-Limburg Bereikbaar voor een bedrag vanaf € 200.

Partner worden van Zuid-Limburg Bereikbaar biedt jouw medewerkers ook voordelen. 

Ook genomineerd worden als werkgever? Download de toolkit!

Wil jij met jouw organisatie ook kans maken op de titel Beste (Thuis)Werkgever van het Jaar? We hebben een toolkit voor je samengesteld om de campagne bij jouw werknemers onder de aandacht te brengen. Hierin vind je allerleid beeld- en tekstmateriaal met uitleg over de Zo Werkt Het Award 2020 en banners voor de social media kanalen van jouw organisatie.

Rob Schaap
Mobiliteitsmakelaar
Bernice Reijnders
Mobiliteitsmakelaar
Pascale Plusquin
Mobiliteitsmakelaar
Directievoorzitter van Kragten, Jan-Willem Boots over thuiswerken
Het aantal dienstreizen is drastisch gedaald, wat ook gunstig is voor het aantal files en de CO2-uitstoot.
Lees meer
Elke twee weken ontvangen meer dan 18.000 abonnees, reistips, slimme mobiliteitsoplossingen en verhalen van forenzen en ondernemers die slimmer op weg gaan in Zuid-Limburg.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief