Ga direct naar het artikel

Geef jij ons je mening?

panel over mobiliteit

Zuid-Limburg Bereikbaar-panel

Je medewerkers kunnen zich gratis aanmelden voor het Zuid-Limburg Bereikbaar-panel. Zo delen ze hun mening over de bereikbaarheid van Zuid-Limburg en reizen van/naar het werk. 
Af en toe worden er enquêtes verstuurd over mobiliteit, reiskeuzes en bereikbaarheid.

Elke ingevulde enquête helpt ons bij het verbeteren van de bereikbaarheid van de regio, daarom vragen wij onze partners om het panel actief te delen/promoten onder de medewerkers. Elke mening is namelijk waardevol voor ons. 
Wil je een oproep meenemen voor het Zuid-Limburg Bereikbaar-panel, dan kun je gebruik maken van de volgende link: https://zuidlimburgbereikbaar.flycatcher.eu/

Voordelen voor de medewerkers

Meedoen aan het panel loont voor je medewerkers. Je spaart namelijk punten bij elke enquête die je invult. Met die punten maak je kans op mooie prijzen. Hoe meer punten je spaart met onze enquêtes, hoe meer kans je maakt op de prijzen die Zuid-Limburg Bereikbaar elk jaar verloot onder de panelleden. Je kunt daarbij zelf aangeven voor welke prijs je graag in aanmerking komt. 

Privacy

Bij deelname aan het panel is je lidmaatschap geheel vrijblijvend en is je privacy volledig gewaarborgd. Voor het beheer van dit panel werkt Zuid-Limburg Bereikbaar samen met onafhankelijk onderzoeksbureau FlyCatcher. Heb je vragen over het panel en de manier van onderzoeken, stuur dan een e-mail naar helpdesk@flycatcher.nl.

Elke twee weken ontvangen meer dan 15.000 abonnees, reistips, slimme mobiliteitsoplossingen en verhalen van forenzen en ondernemers die slimmer op weg gaan in Zuid-Limburg.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief