Ga direct naar het artikel

Samen aan de slag

met slimme en duurzame mobiliteit

Onze partners

Sinds de start in 2010 werken we samen met werkgevers, (semi)overheidsorganisaties, branche- en belangenorganisaties uit de regio. Samen werken we aan slimmere mobiliteitsoplossingen. Deze bijzondere samenwerking levert concrete resultaten op: minder file, logistieke efficiëntie en CO2-reductie.

Driehoek Pps
Overheden

Samen zetten de overheden in Zuid-Limburg de schouders onder een mobiliteitsaanpak voor een bereikbare, leefbare en vitale regio. 

Grote werkgevers

Ongeveer 40 grote werkgevers profiteren als partner van de mobiliteitsoplossingen die Zuid-Limburg Bereikbaar aanbiedt. 

Logistiek partners

Vervoerders, bouw- en installatiebedrijven en dienstverleners met meerdere bedrijfswagens kunnen logistiek partner worden.

Binnenstadpartners

Ondernemers en ondernemersverenigingen, belangenvertegenwoordigers (ook van inwoners en bezoekers), mobiliteitsaanbieders en lokale overheden kunnen binnenstadpartners worden. 

Partner worden

Zitten jouw medewerkers veel op de Zuid-Limburgse wegen? Ben je logistiek vervoerders of dienstverlener? Of ben je betrokken binnen een economisch kerngebied? Overweeg ook een partnerschap.  

Elke twee weken ontvangen meer dan 18.000 abonnees, reistips, slimme mobiliteitsoplossingen en verhalen van forenzen en ondernemers die slimmer op weg gaan in Zuid-Limburg.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief