Ga direct naar het artikel

De mobiele website van Maastricht Bereikbaar is beschikbaar.

Overal actuele en dynamische reisinformatie

Surf met uw mobiele telefoon met internettoegang naar www.maastrichtbereikbaar.nl/mobile om de mobiele website te bezoeken. Een internetverbinding is nodig omdat de informatie ‘live’ wordt weergegeven. Dat wil zeggen dat de informatie steeds wordt ververst met nieuwe reisinformatie.

Ook als App

De informatie is ook als App verkrijgbaar via www.maastrichtbereikbaar.nl/iphone enwww.maastrichtbereikbaar.nl/android. Om via de App over de meest actuele informatie te beschikken, bevelen we internettoegang aan. Ook de App biedt namelijk ‘live’ informatie, die steeds wordt ververst. Voor andere types smartphones met aanraakscherm en internet bevelen we de mobiele versie aan viawww.maastrichtbereikbaar.nl/mobile.

Steeds actueel – steeds beter

De mobiele ontwikkelingen gaan snel. Daarom is de website zo opgezet dat we met deze ontwikkeling mee kunnen gaan. En we de reiziger steeds meer en betere informatie kunnen bieden voor onderweg.

Denk mee

Heeft u ideeën of suggesties voor de mobiele website van Maastricht-Bereikbaar? Laat het ons dan weten via info@maastricht-bereikbaar.nl.

Vragen over dit persbericht? Neem dan contact op met Désirée Florie.
Désirée Florie
Projectleider communicatie
Elke twee weken ontvangen meer dan 18.000 abonnees, reistips, slimme mobiliteitsoplossingen en verhalen van forenzen en ondernemers die slimmer op weg gaan in Zuid-Limburg.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief