Ga direct naar het artikel

Eerste Maastricht Bereikbaar OV-chipkaart

Vandaag, woensdag 13 april, heeft wethouder Albert Nuss de eerste Maastricht-Bereikbaar OV- chipkaart in ontvangst genomen.

Maastricht Bereikbaar OV-chipkaart

Van 29 maart tot en met 25 april 2011 kan de gratis Maastricht Bereikbaar OV-chipkaart worden aangevraagd. Alleen reizigers die in 2010 hebben deelgenomen aan het onderzoek naar reisgedrag en in 2010 interesse hebben getoond in de OV-chipkaart kunnen op dit moment de Maastricht Bereikbaar OV-chipkaart aanvragen. Het is een actie om de reizigers te bedanken voor deelname aan het reizigersonderzoek. De reizigers hebben op 29 maart een persoonlijke uitnodiging ontvangen.

Daarnaast is het programmabureau Maastricht Bereikbaar in overleg met grote werkgevers om aan zo’n 20.000 werknemers in Maastricht een gratis OV-chipkaart aan te bieden. Naar verwachting kan op de OV-chipkaart een specifiek abonnement worden geladen voor werknemers in de tweede helft van 2011.

Bij de uitreiking van de eerste Maastricht Bereikbaar OV-chipkaart waren aanwezig, wethouder Albert Nuss, voorzitter stuurgroep Maastricht-Bereikbaar, René de Beer, directeur Veolia Transport Limburg, René Verhoeven, hoofd afdeling regiostimulering Kamer van Koophandel Limburg en Paul Veelenturf, programmamanager Maastricht Bereikbaar.

Vragen over dit persbericht? Neem dan contact op met Désirée Florie.
Désirée Florie
Projectleider communicatie
Elke twee weken ontvangen meer dan 18.000 abonnees, reistips, slimme mobiliteitsoplossingen en verhalen van forenzen en ondernemers die slimmer op weg gaan in Zuid-Limburg.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief