Ga direct naar het artikel

Koop een treinkaartje voor € 2,- tijdens weekend van 24-25 mei

Treinkaartje kopen

Het treinkaartje is te koop via de Veolia-kaartautomaten. Bij bloemenshop Van der Weijden op het station in Maastricht en bij servicepunt Veolia op station Heerlen start vanaf 14 mei de voorverkoop. Het is niet mogelijk om het kaartje te kopen bij NS-kaartautomaten.
Op de volgende stations is het treinkaartje in het weekend verkrijgbaar via de Veolia- kaartautomaten:
Meerssen, Houthem St. Gerlach, Valkenburg, Schin op Geul, Klimmen-Ransdaal, Voerendaal, Landgraaf, Eygelshoven, Chevremont, Heerlen Woonboulevard, Heerlen De Kissel, Kerkrade Centrum.

Goed voorbereid @naarmaastricht

Vanwege de drukte in het weekend adviseert Maastricht Bereikbaar bezoekers om gebruik te maken van het openbaar vervoer of de fiets, of om de auto te parkeren bij P+R Maastricht Noord. In het weekend is parkeren gratis bij P+R Maastricht Noord en er kan voor € 1,- met maximaal 5 personen met de trein naar centraal station of met pendelbus naar het centrum worden gereisd.

Voor meer bereikbaarheidsinformatie of een persoonlijk reisadvies kijk op www.maastrichtbereikbaar.nl. Voor meer informatie over de wegwerkzaamheden en de Dag van de Bouw kijk op www.a2maastricht.nl

Vragen over dit persbericht? Neem dan contact op met Désirée Florie.
Désirée Florie
Projectleider communicatie
Elke twee weken ontvangen meer dan 18.000 abonnees, reistips, slimme mobiliteitsoplossingen en verhalen van forenzen en ondernemers die slimmer op weg gaan in Zuid-Limburg.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief