Ga direct naar het artikel

Koop een treinkaartje voor € 2,-

Wethouder Albert Nuss, voorzitter van de Stuurgroep Maastricht Bereikbaar: “Werken aan de A2 gaat op sommige momenten gepaard met overlast. Dat is onvermijdelijk. Dit weekend is daar een voorbeeld van. Om de stad toch bereikbaar te houden zetten we in op goede informatievoorziening en duidelijke omleidingen. Maar we stimuleren ook het gebruik van alternatieven voor de auto. Daarom bieden we dit weekend een € 2,- treinkaartje aan. Zo kan iedereen toch goedkoop en zonder stress hartje Maastricht bereiken.”

Wegwerkzaamheden

Tijdens het weekend is de Meerssenerweg tussen de Kolonel Millerstraat en Kasteel Bleienbeekstraat het hele weekend afgesloten voor alle verkeer. De Viaductweg is ’s avonds en ’s nachts afgesloten. Van 9 op 10 november tussen 19.00 en 07.00 uur is ook de Terblijterweg afgesloten bij de aansluiting op de A2/N2. Verkeer wordt omgeleid via gele borden. Recht doorgaand verkeer op de A2/N2 blijft altijd mogelijk.

Treinkaartje kopen

Het treinkaartje is te koop via de Veolia-kaartautomaten, bij bloemenshop Van der Weijden op het station in Maastricht en bij servicepunt Veolia op station Heerlen. Het is niet mogelijk om het kaartje te kopen bij NS-kaartautomaten. Op de volgende stations is het treinkaartje verkrijgbaar via de Veolia- kaartautomaten: Meerssen, Valkenburg, Schin op Geul, Klimmen-Ransdaal, Voerendaal, Landgraaf, Eygelshoven, Chevremont, Kerkrade-Centrum.

Goed voorbereid @naarmaastricht

Vanwege de drukte in het weekend, adviseert Maastricht Bereikbaar bezoekers om gebruik te maken van het openbaar vervoer of de fiets, of om de auto te parkeren bij een van de Park+Walk terreinen aan de rand van het centrum. Alle actuele informatie is te vinden op www.maastrichtbereikbaar.nl. Ook via twitter verspreidt Maastricht Bereikbaar actueel reis- en parkeeradvies.

Vragen over dit persbericht? Neem dan contact op met Désirée Florie.
Désirée Florie
Projectleider communicatie
Elke twee weken ontvangen meer dan 18.000 abonnees, reistips, slimme mobiliteitsoplossingen en verhalen van forenzen en ondernemers die slimmer op weg gaan in Zuid-Limburg.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief