Ga direct naar het artikel

Maastricht Bereikbaar nu ook voor zzp’ers in de regio

Vanaf nu is het aanbod van Maastricht Bereikbaar ook beschikbaar voor het MKB en voor zzp’ers. Op20 mei is Maastricht Bereikbaar in de ZZP Fabriek (Bosschstraat 45 in Maastricht) om meer tevertellen over het aanbod voor de zzp’er die werkt en/of woont in de regio Maastricht. Ook zij kunnen profiteren van kortingen, deelname aan het netwerk van MB en een aantrekkelijke bonus op OV, fiets of e-bike.

Bent u die zzp’er die duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan? Bent u die zzp’er die zich ergertaan de onbetrouwbare reistijden in de spits? Bent u die zzp’er die flexibiliteit ook in zijn werkmobiliteit wil inpassen? Dan is Maastricht Bereikbaar wat voor u!
Meer weten? Op 20 mei is een ontbijtsessie in de ZZP Fabriek, aanvang 08.00 uur.

Niet in de gelegenheid om de ontbijtsessie bij te wonen, geen probleem. Op 20 mei van 09.00 tot 12.00 uur is een mobiliteitsmakelaar van Maastricht Bereikbaar in de ZZP Fabriek beschikbaar voor persoonlijke uitleg.

Aanmelden

Laat ons weten of wij u op 20 mei tijdens de ontbijtsessie of tijdens de inloopuren mogen verwachten door een mail te sturen aan info@maastricht-bereikbaar.nl. Bent u verhinderd en wilt u toch graag informatie, stuur dan een mail.

Vragen over dit persbericht? Neem dan contact op met Désirée Florie.
Désirée Florie
Projectleider communicatie
Elke twee weken ontvangen meer dan 18.000 abonnees, reistips, slimme mobiliteitsoplossingen en verhalen van forenzen en ondernemers die slimmer op weg gaan in Zuid-Limburg.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief