Ga direct naar het artikel

Magisch Maastricht Bereikbaar

Albert Nuss, voorzitter Stuurgroep Maastricht Bereikbaar: “Magisch Maastricht is een van de leukste, maar ook een van de drukste perioden in Maastricht. Maastricht Bereikbaar biedt bezoekers gedurende Magisch Maastricht aantrekkelijke alternatieven om snel en goedkoop naar het centrum te reizen. Maak er gebruik van! Zo houden we Maastricht in deze drukke, maar economisch belangrijke tijd, samen zo goed mogelijk bereikbaar.”

Voor €1,- Park+Ride Maastricht Noord

Parkeer tijdens Magisch Maastricht gratis op P+R Maastricht Noord en reis voor € 1,- (retour, geldig voor 5 personen) verder met de trein naar Station Maastricht of met de pendelbus naar de Markt.
Kijk op:
www.maastrichtbereikbaar.nl/pr-noord

Voor €2,- met de trein

Reis tijdens de Magisch Maastricht weekenden (30 november–1 december, 7-8 december, 14-15 december, 21-22 december en 28-29 december) voor € 2,- met de trein. Het retourtje is geldig op de Heuvellandlijn tussen Maastricht-Randwyck en Kerkrade-Centrum en omgekeerd.

Kijk op: www.maastrichtbereikbaar.nl/treinkaartje

Voor €8,- Park+Walk Bonnefanten

Minder betalen voor het parkeren en toch snel in het centrum? Maak dan gebruik van de P+W terreinen in Maastricht. Er is een P+W bij het Stadspark, een bij de Noorderbrug en een bij de Cabergerweg. In de weekenden tijdens Magisch Maastricht is er een extra faciliteit bij het Gouvernement: P+W Bonnefanten. Het tarief is maximaal € 8,- per dag.

Kijk op: www.maastrichtbereikbaar.nl/magisch-maastricht

Goed voorbereid @naarmaastricht

Maastricht Bereikbaar zet onder ander regionale en euregionale media in om de extra maatregelen en het gebruik van reisinformatie te promoten. Met de (mobiele) website is de bezoeker altijd op de hoogte van vrije parkeerplekken, wegwerkzaamheden, vertrektijden van treinen enz. Volg Maastricht Bereikbaar ook via twitter voor actuele reisinformatie. En plan uw reis slim met het persoonlijk reisadvies op de website. Kijk op: www.maastrichtbereikbaar.nl

Parkeren touringcars

Voor touringcars zijn er tijdens Magisch Maastricht speciale op- en uitstaplocaties. Om langer te parkeren, kunnen touringcars terecht op vier parkeerterreinen. 

Vragen over dit persbericht? Neem dan contact op met Désirée Florie.
Désirée Florie
Projectleider communicatie
Elke twee weken ontvangen meer dan 18.000 abonnees, reistips, slimme mobiliteitsoplossingen en verhalen van forenzen en ondernemers die slimmer op weg gaan in Zuid-Limburg.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief