Ga direct naar het artikel

Mobiele versie website Maastricht Bereikbaar vernieuwd

Verder biedt de mobiele versie van www.maastrichtbereikbaar.nl alle informatie die ook op de reguliere site te vinden is. Zoals alle nieuwsberichten, acties en aanbiedingen op het gebied van mobiliteit en duurzaam werken. Met de mobiele website is de reiziger ook onderweg verzekerd van de meest actuele informatie. Door regelmatig de website te checken kan de gebruiker knelpunten in het verkeer zien en eventueel zijn reistijd en/of route aanpassen. Voor het laatste nieuws is er daarnaast twitter: @naarmaastricht.

Albert Nuss, voorzitter van de Stuurgroep Maastricht Bereikbaar: “De mobiele website van Maastricht Bereikbaar helpt bezoekers, bewoners en forenzen om slim te reizen. Dankzij de actuele informatie op telefoon of tablet kom je niet voor verrassingen te staan. En kun je, als het nodig is, je reis aanpassen. Dus kijk op de website, reis slim en help ons zo om samen Maastricht bereikbaar te houden.”

Ideeën of suggesties voor de mobiele website van Maastricht Bereikbaar zijn welkom via info@maastricht-bereikbaar.nl.

Vragen over dit persbericht? Neem dan contact op met Désirée Florie.
Désirée Florie
Projectleider communicatie
Elke twee weken ontvangen meer dan 18.000 abonnees, reistips, slimme mobiliteitsoplossingen en verhalen van forenzen en ondernemers die slimmer op weg gaan in Zuid-Limburg.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief