Ga direct naar het artikel

Nieuwe handige bereikbaarheidstool voor Maastrichtse ondernemers en evenementen

Voordelen

Door actuele reisinformatie via andere websites te ontsluiten vergroot Maastricht Bereikbaar.nl de kans dat reizigers reisinformatie vinden èn gebruiken om slim te reizen. De nieuwe tool sluit beter aan bij het zoekgedrag van reizigers: bezoekers en klanten van ondernemers vinden actuele en dynamische reisinformatie op de contactpagina van hun reisdoel.

Wat is de “ondernemerswidget” van Maastricht Bereikbaar?

Een ondernemer kan met de widget een kaart van Maastricht maken voor op de contactpagina van de bedrijfswebsite. De vestiging van het bedrijf staat centraal op de plattegrond met de parkeergelegenheden voor auto en fiets in de buurt en actuele informatie over werk aan de weg. De ondernemer kan zelf ook informatie aan de widget toevoegen. En heel precies aangeven waar de locatie is van bijvoorbeeld laad-en los-perron en een parkeerterrein of fietsstalling van het bedrijf. De widget wordt direct gevoed met actuele informatie van de site MaastrichtBereikbaar.nl en krijgt binnenkort ook een eigen routeplanner.

Vragen over dit persbericht? Neem dan contact op met Désirée Florie.
Désirée Florie
Projectleider communicatie
Elke twee weken ontvangen meer dan 18.000 abonnees, reistips, slimme mobiliteitsoplossingen en verhalen van forenzen en ondernemers die slimmer op weg gaan in Zuid-Limburg.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief