Ga direct naar het artikel

Op één plek alle informatie over reizen van en naar Maastricht

Acties en aanbiedingen

Maar maastricht-bereikbaar.nl biedt naast actuele informatie over de bereikbaarheid van Maastricht ook acties en aanbiedingen voor slim werken en slim reizen. Zo kunt u de door Maastricht-Bereikbaar geïntroduceerde Slim Parkeren app downloaden of meedoen aan de campagne Komop! de fiets.

Albert Nuss, voorzitter van de Stuurgroep Maastricht-Bereikbaar: “Maastricht-Bereikbaar is continu in ontwikkeling. Om bezoekers, bewoners en forenzen nog beter van dienst te kunnen zijn, hebben we onze website vernieuwd. Op www.maastricht-bereikbaar.nl vindt u alle informatie die u van ons gewend bent, met altijd de actuele reisinformatie. We hopen dat u de website duidelijk en gemakkelijk vindt. Maar we blijven werken aan verdere verbetering, samen met de reiziger. Dus mist u informatie, werkt iets niet goed of ziet u ergens fouten? Laat het ons weten. Want samen houden wij Maastricht bereikbaar!”

Feedback gevraagd

De website is per 1 juli live. De komende maanden wordt de website verder verbeterd en ingericht volgens de wensen van de bezoekers. U kunt online een reactie doorgeven of een e-mail sturen naar info@zuid-limburg-bereikbaar.nl.

Vragen over dit persbericht? Neem dan contact op met Désirée Florie.
Désirée Florie
Projectleider communicatie
Elke twee weken ontvangen meer dan 18.000 abonnees, reistips, slimme mobiliteitsoplossingen en verhalen van forenzen en ondernemers die slimmer op weg gaan in Zuid-Limburg.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief