Ga direct naar het artikel

Slim parkeren? Test gratis de app van Maastricht Bereikbaar

Met de gratis app ziet u bij welke parkeergarage nog plaats is. Is de garage waar u wilt parkeren vol, dan leidt de app u naar een goed alternatief. Momenteel is de app 500 keer gedownload en ruim 280 keer geactiveerd. De pilot is echter gebaat bij meer deelnemers. Bent u geïnteresseerd? Vul dan het aanmeldformulier in op www.maastricht- bereikbaar.nl/slimparkeren. U krijgt dan een code waarmee u de app kunt activeren. De pilot Slim Parkeren is beschikbaar voor de iPhone, Samsung Galaxy, HTC of een andere Android smartphone.

Pilot

De pilot Slim Parkeren is nu nog een proef. Automobilisten die meedoen krijgen de komende maanden via de app verschillende niveaus van informatie aangeboden. De ene gebruiker krijgt meer informatie, de ander minder. Samen met de Vrije Universiteit Amsterdam kijken we of bezoekers de app gebruiken om slimmer te parkeren en onderzoeken we het effect van de aangeboden informatie. De resultaten en de feedback van gebruikers helpen ons om de app verder te verbeteren. Als u meedoet, helpt u Slim Parkeren bij het onderzoek. En u helpt uzelf: parkeren wordt een stuk makkelijker! Iedere keer als u meedoet, maakt u bovendien kans op een iPad3 of een diner voor twee in een Maastrichts restaurant.

Meer informatie

Maastricht-Bereikbaar ontwikkelt een uitgebreid pakket aan maatregelen, gericht op slim reizen en slim werken. Door de bezoeker te helpen bij het vinden van een geschikte parkeerplaats draagt de Slim Parkeren app eraan bij om de stad, ook op topdagen, bereikbaar te houden. Kijk voor informatie op www.maastrichtbereikbaar.nl/slimparkeren.

Vragen over dit persbericht? Neem dan contact op met Désirée Florie.
Désirée Florie
Projectleider communicatie
Elke twee weken ontvangen meer dan 18.000 abonnees, reistips, slimme mobiliteitsoplossingen en verhalen van forenzen en ondernemers die slimmer op weg gaan in Zuid-Limburg.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief