Ga direct naar het artikel

Themabijeenkomst MaaS op 8 april

Op donderdag 8 april tussen 15.00 en 16.00 uur organiseren we in samenwerking met Arriva een themabijeenkomst rondom de nieuwe MaaS-app (Mobility as a Service). Je krijgt tijdens de bijeenkomst een introductie en demonstratie van de MaaS-app door sprekers Bram Stiel en Elmer Roukema van Arriva. 

Met dé MaaS app kun je een reis plannen, boeken en betalen, ook als het gaat om een grensoverschrijdende verplaatsing. Naast gebruiksgemak biedt de app reizigers informatie over alle vervoersmogelijkheden, om snel en comfortabel van deur tot deur te reizen. Denk aan (deel)auto’s, openbaar vervoer, (deel)fietsen en taxi’s. Hiermee worden alternatieven voor de auto gestimuleerd, reizen gemakkelijker gemaakt en de bereikbaarheid verbeterd. De app geeft reizigers actueel en persoonlijk reisadvies en updates over vertragingen, files en alternatieve routes. 

Bovendien zullen Bram en Elmer uitleg geven over het bijbehorende werkgeversportaal, waarmee bedrijven helder en overzichtelijk de reisbewegingen en -mogelijkheden van hun medewerkers kunnen beheren.

Wil jij bij deze themabijeenkomst aanwezig zijn? Meld je dan aan via onderstaand formulier. 

Om de tijd zo efficiënt mogelijk te benutten, kun je vooraf je vragen insturen via bernice.reijnders@zuid-limburg-bereikbaar.nl. Het inzenden van vragen is mogelijk tot en met vrijdag 1 april.

Elke twee weken ontvangen meer dan 18.000 abonnees, reistips, slimme mobiliteitsoplossingen en verhalen van forenzen en ondernemers die slimmer op weg gaan in Zuid-Limburg.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief