Ga direct naar het artikel

Waterleiding Maatschappij Limburg

Waterleiding Maatschappij Limburg is een van de 40 grote werkgevers die zich hebben aangesloten bij het programmabureau Zuid-Limburg Bereikbaar om te werken aan duurzame mobiliteit.

WML is de drinkwaterleverancier voor alle, ruim 500.000 huishoudens in Limburg. Daarnaast levert WML leidingwater aan zo’n 15.000 bedrijven. Dat doet WML zonder winstoogmerk. Aandeelhouders van WML zijn de Provincie Limburg en de 31 Limburgse gemeenten.

Ruim 400 WML-ers werken elke dag aan het winnen, zuiveren en leveren van Limburgs drinkwater.

Onze werkgeversaanpak

Zuid-Limburg Bereikbaar begeleidt WML bij het in kaart brengen van de manieren waarop werknemers naar hun werk reizen. We stellen een concreet maatregelenpakket voor en zetten dit samen met WML om naar realiteit. Elk jaar vinden er in overleg met WML een of meerdere werkgeversacties plaats. 

Zelf aan de slag met duurzame mobiliteit?

Werkgever of manager en interesse om met jouw eigen organisatie ook aan de slag te gaan met duurzame mobiliteit? Afgestemd op jouw actuele bedrijfsdoelstellingen helpt Zuid-Limburg Bereikbaar je concreet op weg. Neem contact op met onze Mobiliteitsmakelaars.

Acties en ervaringen bij WML

Logo WML kleur
Rob Schaap
Mobiliteitsmakelaar
Elke twee weken ontvangen meer dan 18.000 abonnees, reistips, slimme mobiliteitsoplossingen en verhalen van forenzen en ondernemers die slimmer op weg gaan in Zuid-Limburg.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief